Despre noi

“Photography is a love affair with life” (Burke Uzzle)

  Dacă fotografia este o poveste de dragoste cu viața, înseamnă ca fotografia de familie este o poveste de dragoste cu și despre povești de dragoste :). Ce poate fi mai frumos?!

Eu sunt Mihaela, fotograf, mamă și soție.

Mihaela Mirea

Pasiunea pentru fotografie a început pe la 7-8 ani, când eram nedespărțită de primul meu aparat, un Smena 8M. Cu el am mers și la primul meu curs de artă fotografică, pentru copii. Mai târziu, am urmat Facultatea de Marketing, din cadrul ASE-ului și lucrat o perioadă în domeniul publicității online. Dar… m-am întors la fotografie. 

După mai bine de 11 ani în care am făcut fotografie de eveniment, am descoperit bucuria fotografiei de nou născuți, odată cu venirea pe lume a Carinei, prima noastră fetiță. Nașterea unui copil schimbă totul. Am realizat atunci ce repede cresc și se schimbă copii. Primele săptămâni cu noul născut zboară pur și simplu! Misiunea mea este să surprind aceste momente prețioase de care voi să vă bucurați peste ani. Ca orice tip de artă, fotografia de nou-născut are specificul ei și în ultimii ani am urmat traininguri de specialitate, am participat la conferințe internaționale pe această temă și am fotografiat mii de nou-născuți alături de familiile lor. 

De curând am făcut un pas important, am deschis cel mai complex studio (hyperlink catre galerie foto studio) din București specializat în fotografia de maternitate, nou născuți și familie. 

Am aranjat studioul astfel încât să fie cât mai relaxant și cât mai ofertant pentru tine și familia ta. Găsești aici spații distincte, care să pună în evidență personalitatea familiei tale, recuzită bogată pentru mămici și nou născuți și multă pasiune din partea mea. Stilul meu este unul curat, îmi plac fotografiile luminoase, calde, în care noul născut este în centrul atenției. Pe lângă fotografia de nou născut, ofer o gamă completă de servicii de fotografie de familie, ce include sesiuni foto de maternitate, copii, indiferent de vârstă, sau portrete de familie, în momente speciale: sărbători, aniversări etc. 

Te aștept oricând să ne cunoaștem și să vizitezi studioul!

Eu sunt Alexandra, fotograf, fiica, sora, prietena.

0X5A1411

Am venit in Bucuresti in 2012 si de atunci sunt alaturi de Mihaela in proiectele noastre frumoase si dragi JSY si WAF. Provenim dintr-o familie unita si numeroasa cu cinci copii. Ador sarbatorile petrecute acasa. Desi inca nu am proprii mei copii am fost baby-sitter pentru toti cei patru nepotei: Mihai si Gabriel, copii fratelui nostru mai mare, Carina si Ambra, fetitele Mihaelei pe care deja le-ati cunosut deja.

Eu, una, ma uit mereu, mereu la mine. Da, la mine la gradinita, la mine, in prima zi de scoala si in toate ipostazele in care mama si tata au decis sa ma fotografieze, si uneori imi pare rau ca sunt mai multe. Acolo sunt toate amintirile mele.

Le privesc ca pe niste comori, asa cum le-am privit  intotdeauna, si stiu ca de mica mi-am promis ca voi face la fel pentru copii mei si voi avea grija sa le las si lor comori pentru viitor.

Adesea, cand ma intorc in casa parinteasca, deschid cu emotie albumul vechi, cu coperta mancata de timp, in care parintii mei au strans cu grija de-a lungul anilor fotografii de familie.

Ma coplesesc emotii ori de cate ori ii vad zambind din pozele alb si negru, si le zambesc si eu cu drag, chiar daca le-am vazut poate de zeci, sute de ori. Fiecare dintre ele ascunde cate o poveste, o intamplare, un eveniment. Pe unele unele mi le-au spus deja, altele a fost uitate, in unele sunt chiar eu actorul dar nu-mi aduc aminte, insa oricum ar fi, ea nu se pierde, ramane imaginea care de multe ori isi spune singura povestea.