Despre noi

“Photography is a love affair with life” (Burke Uzzle)

      Daca fotografia este o poveste de dragoste cu viata, inseamna ca fotografia de familie este o poveste de dragoste cu si despre povesti de dragoste :). Ce poate fi mai frumos?! Facem ceea ce ne place si ne-a pasionat mereu, suntem alaturi de oameni in cele mai importante momente din viata lor si stim ca povestea spusa de noi in imagini va fi nepretuita peste ani.

Eu sunt Mihaela, fotograf. In plus, mai sunt si mama, sotie, sora, prietena, fiica.

0X5A1429

      Am crescut citind si ascultand povesti si inca din vremea copilariei am inteles ca povestile pot fi spuse si fara cuvinte scrise sau auzite, ci pur si simplu prin imagini. Cred ca aveam 7-8 ani cand am avut primul contact mai serios cu fotografia. Impinsa de parinti si dotata cu propriul Smena 8M am urmat un curs de arta fotografica pentru copii. Nu imi aduc aminte prea multe, insa stiu ca a urmat o perioada de paparazzo in care nu a scapat nimeni si nimic neimortalizat. Am avut parte de o copilarie si adolescenta linistita in Oradea, de unde, la 18 ani, am luat drumul capitalei. Am urmat Facultatea de Marketing la ASE si am lucrat o perioada in domeniul publicitatii online, in cadrul unei agentii.

      Ucenicia in fotografia de eveniment am facut-o prin anul 2008, ca fotograf al Unikt Media, alaturi de Stefan, sotul meu, care este videograf. Unikt exista si in present, numai ca acum este dedicat videografiei premium, Stefan ocupandu-se in continuare de acesta parte. 

      In 2010 eu am avut o perioada de pauza, devenind parintii unei fetite despre care va las pe voi sa trageti conlcuzii. Iat-o aici:

4 HI9B0131

In noiembrie, odata cu revenirea mea, a luat nastere JUST SAY YES Photography.

      M-am dezvoltat, am evoluat si am invatat lucruri noi cu fiecare cuplu pe care l-am cunoscut, cu fiecare eveniment la care am participat. Am cunoscut multi fotografi consacrati la nivel mondial, am participat la workshop-urile lor si de la fiecare am” furat” mici secrete.

      Dupa ce am nascut-o pe Ambra, a doua noastra fetita,

HI9B0225

in 2015 , majoritatea cuplurilor carora le-am facut fotografii la nunta, au devenit… tatici si mamici. ☺ Ne-au sunat si ne-au rugat sa le facem fotografii cu micutii nou nascuti. Doamne, am avut emotii uriase, urma sa fotografiez niste bebelusi delicati, care aveau doar cateva zile de viata! ☺ Bucuria a fost asa de mare, asa de puternica, incat… totul a dus la aparitia We Are Family.IMG_0457

      Si pentru ca proiectul este unul extrem de complex, le am alaturi de mine pe Alexandra si Stefania, surorile mele, fara de care fotografierea celor mai dragi amintiri noua nu ar fi posibila.

Eu sunt Alexandra, fotograf, fiica, sora, prietena.

0X5A1411

      Am venit in Bucuresti in 2012 si de atunci sunt alaturi de Mihaela in proiectele noastre frumoase si dragi JSY si WAF. Provenim dintr-o familie unita si numeroasa cu cinci copii. Ador sarbatorile petrecute acasa. Desi inca nu am proprii mei copii am fost baby-sitter pentru toti cei patru nepotei: Mihai si Gabriel, copii fratelui nostru mai mare, Carina si Ambra, fetitele Mihaelei pe care deja le-ati cunosut deja.

      Eu, una, ma uit mereu, mereu la mine. Da, la mine la gradinita, la mine, in prima zi de scoala si in toate ipostazele in care mama si tata au decis sa ma fotografieze, si uneori imi pare rau ca sunt mai multe. Acolo sunt toate amintirile mele. Le privesc ca pe niste comori, asa cum le-am privit  intotdeauna, si stiu ca de mica mi-am promis ca voi face la fel pentru copii mei si voi avea grija sa le las si lor comori pentru viitor.

      Adesea, cand ma intorc in casa parinteasca, deschid cu emotie albumul vechi, cu coperta mancata de timp, in care parintii mei au strans cu grija de-a lungul anilor fotografii de familie. 

      Ma coplesesc emotii ori de cate ori ii vad zambind din pozele alb si negru, si le zambesc si eu cu drag, chiar daca le-am vazut poate de zeci, sute de ori. Fiecare dintre ele ascunde cate o poveste, o intamplare, un eveniment. Pe unele unele mi le-au spus deja, altele a fost uitate, in unele sunt chiar eu actorul dar nu-mi aduc aminte, insa oricum ar fi, ea nu se pierde, ramane imaginea care de multe ori isi spune singura povestea.