Despre noi

“Photography is a love affair with life” (Burke Uzzle)

  Dacă fotografia este o poveste de dragoste cu viața, înseamnă ca fotografia de familie este o poveste de dragoste cu și despre povești de dragoste :). Ce poate fi mai frumos?!

Eu sunt Mihaela, fotograf, mamă și soție.

 

Pasiunea pentru fotografie a început pe la 7-8 ani, când eram nedespărțită de primul meu aparat, un Smena 8M. Cu el am mers și la primul meu curs de artă fotografică, pentru copii. Mai târziu, am urmat Facultatea de Marketing, din cadrul ASE-ului și lucrat o perioadă în domeniul publicității online. Dar… m-am întors la fotografie. 

După mai bine de 6 ani în care am făcut fotografie de eveniment, am descoperit bucuria fotografiei de nou născuți, odată cu venirea pe lume a Carinei, prima noastră fetiță. Nașterea unui copil schimbă totul. Am realizat atunci ce repede cresc și se schimbă copii. Primele săptămâni cu noul născut zboară pur și simplu! Misiunea mea este să surprind aceste momente prețioase de care voi să vă bucurați peste ani. Ca orice tip de artă, fotografia de nou-născut are specificul ei și în ultimii ani am urmat traininguri de specialitate, am participat la conferințe internaționale pe această temă și am fotografiat sute de nou-născuți alături de familiile lor. 

In 2015 am făcut un pas important, am deschis Studioul We Are Family din București specializat în fotografia de maternitate, nou născuți și familie. 

Am aranjat studioul astfel încât să fie cât mai relaxant și cât mai ofertant pentru tine și familia ta. Găsești aici spații distincte, care să pună în evidență personalitatea familiei tale, recuzită bogată pentru mămici și nou născuți și multă pasiune din partea mea. Stilul meu este unul curat, îmi plac fotografiile luminoase, calde, în care noul născut este în centrul atenției. Pe lângă fotografia de nou născut, ofer o gamă completă de servicii de fotografie de familie, ce include sesiuni foto de maternitate, copii, indiferent de vârstă, sau portrete de familie, în momente speciale: sărbători, aniversări etc. Te astept oricand sa ne cunoastem si sa vizitezi studioul!