Cum te pregătești pentru ședința foto de maternitate

Scopul ședinței foto este ca tu să strălucești și să transmiți emoția acestor momente senzaționale. Sunt aici pentru a te ajuta să alegi ținutele cele mai potrivite în care să arăți perfect, nu doar bine. Dacă ai câteva variante preferate de haine și accesorii, vino cu ele la shooting.  Poți să aduci și câteva props-uri, cum ar fi ecografii ale copilului, jucării de pluș, bijuterii, un leagăn făcut de partenerul tău pentru cel mic sau pur și simplu floarea ta preferată. În orice caz, la studio găsești o serie de ținute și accesorii pe care le poți folosi. Machiajul și părul sunt elemente foarte importante. Recomandarea mea este să apelezi la servicii profesionale de make-up și hairstyling. Crede-mă, diferența este considerabilă! 

Iată 5 sfaturi pentru o ședință de maternitate perfectă: 

1. Alege momentul

Eu îți recomand să programezi ședința foto între săptămânile 31 și 36. În această perioadă burtica are o formă rotundă minunată. Transformările prin care trece corpul tău sunt frumoase și foarte interesante pentru a fi capturate în fotografii.  După săptămâna 36, majoritatea femeilor se simt foarte balonate și disconfortul este vizibil în timpul shootingului. 

2. Nevoile tale sunt unice

Este bine să discutăm dinainte idei pentru poze, locații sau obiecte pe care ai vrea să le folosim la ședința foto. Sigur, pot să îți ofer sugestii din experiența mea vastă de până acum, dar, fiecare client este unic. Nevoile și așteptările tale sunt unice.  O discuție preliminară ne ajută să ne sincronizăm și să ne pregătim. Este foarte util dacă ai câteva exemple concrete care îți plan, fotografii de pe pinterest, bloguri, reviste sau albume ale unor prieteni. Exemplele vizuale sunt ușor de înțeles și e simplu să discutăm pe baza lor. 

3. Ia cu tine partenerul sau copii

E un moment perfect pentru a crea amintiri fabuloase împreună cu familia. Dacă vin și copii, planifică fotografiile cu ei la început după care cineva să îi poată duce acasă. Pentru vestimentație, alege culori complementare. Este de evitat ca toată lumea să aibă topul alb sau jeansi. În ceea ce te privește, ai grijă la hainele foarte strâmte care îți pot lăsa urme pe corp: șosete, lenjerie de corp de gravidă, elastice, pantofi. Încearcă să porți rochii largi, relaxate și papuci sau sandale comode cu cel puțin 2 ore înainte de ședința foto. 

4. Ținutele diferite sunt interesante

Vino cu mai multe ținute și accesorii. Ședința foto va dura cel puțin o oră și nu vei vrea să arăți la fel în toate pozele. Schimbarea ținutei îți permite să încerci diferite stiluri. Țesăturile care aderă la corpul tău, cum ar fi rochiile mulate, sunt o idee bună pentru că îți scot în evidență rotunjimile minunate. 

5. Relaxează-te!

Este cel mai important sfat pe care îl ofer clienților, și, în acelaști timp cel mai neglijat. Sigur, ești foarte entuziasmată și vei face tot ce poți să arăți foarte bine în poze dar dacă nu ești relaxată și nu te simți confortabil, acest lucru se va vedea. Așadar, încearcă să te relaxezi înainte de shooting. Nu îți programa altceva important înainte și ia-ți un timp de rezervă ca să nu fii pe fugă. Fă-ți manichiura și pedichiura la un salon, nu doar părul și machiajul. Odată ce ai ajuns la studio, lasă-mă pe mine să mă ocup de detalii. Bucură-te de tot ce trăiești  și pozele vor fi memorabile! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *