Ce trebuie să știi despre ședința foto de nou născut

Cel mai bun moment pentru sesiunea foto este în primele 10 zile după naștere. După accea micuțul devine mult mai activ și va fi dificil să îl facem să stea la poză așa cum ne dorim. 

1. Pregătește-l de somn

Cele mai bune fotografii ies când bebelușul doarme adânc și ne lasă să îl așezăm în cele mai drăgălașe poziții. Încearcă să îl ții treaz 1-2 ore înainte de ședința foto, și, mai bine, programează ședința foto în așa fel încât să se suprapună cu ora lui de somn. De asemenea, e bine să hrănești bebelușul chiar înainte de shooting.

2. Alege haine din materiale naturale

Fibrele de bumbac, mătase sau lână sunt cele mai potrivite pentru ținutele micuțului. Majoritatea body-urilor și a top-urilor vor arăta minunat în poze de nou născut. Dacă ai o fetiță, rochiile și tunicile arată chic peste colanți. 

3. Participă la shooting și ia cu tine și alți membri ai familiei

E adevărat că în primele zile după naștere nu te simți tocmai sexy, dar încearcă să depășești acest sentiment. Bucuria de a fi mămică și de a-l avea pe cel mic în brațe îți dă o strălucire unică. De asemenea, ia-l la shooting și pe partenerul tău. Astfel de cadre sunt foarte expresive și emoționale, crede-mă, o să te bucure peste ani!

4. Vino cu accesoriile preferate 

La noi la studio găsești o mulțime de hăinuțe, accesorii și jucării. Dar dacă ai unele preferate, adu-le la studio. 

5. Bucură-te de moment

Încearcă să nu te stresezi prea tare. Ședința foto va fi simplă și relaxată. Cu cât ești tu mai relaxată cu atât va fi mai relaxat bebelușul și restul familiei. Bucură-te că ai ocazia să creezi amintiri memorabile și fă o tradiție din fotografierea celor mai importante momente din viață!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *